2016-01-01, ledsen att vi inte uppdaterat på ett tag med det har varit bråda dagar inför jul då vi hade planerat att flytta in. Det såg lite mörkt ut ett tag men hoppet är ju det sista som överger en och dygnen är långa… puh!

Men så äntligen!!! Vi klarade det! Dagarna innan jul så flyttade vi in och firade jul i nya huset, lite saker är dock kvar att göra men det är mest kosmetika… + lite skjutdörrar till garderober, inredning till garderober/ walk in closet, men det kommer efterhand.
Det har varit två intensiva år med mycket byggande och ska bli skönt med lite mer normalt arbete ett tag.

Vi måste ju fortsätta givetvis tills det är färdigt men inte med den farten vi hade innan jul i alla fallsmiley

Ett stort tack till Daniel/Tobbe på Forsbergs VVS & Energiteknik, som såg till att vi kom i mål med detta! de jobbade på in i det sista så allt kom på plats.

Lite bilder på de färdiga (nästan) rummen kommer efter hand inom kort.