2013-11-18: kl 15:45 Vi fick en delleverans med fönster på 1,5 ton idag. Schenker körde utdem, men döm om min förvåning när de kommer med en vanlig “paketbil” med bakgavellyft, till en arbetsplats för ett nybygge??? Skojar du sa jag när han kom, ja varför skickar de inte en kranbil ??
Nåväl vi fick försöka ändå men ni kanske förstår svårigheten att rulla en pallvagnslyft i grus… Det tog ca 1 timme så var de av i alla fall, sen skulle han åka, trodde han… men där satt han och tog sig inte ur fläcken!
17:00 Så vi ringde efter båtklubbens traktor för att dra loss, han kom efter ca 30 min och skulle dra loss lastbilen.

17:45 Men det gick inte det…!
Vi ger upp, chauffören ringer till centralen och vi går och fikar.

18:40 Så lyses hela ön upp, då kommer bärgaren! På 10 min så har han dragit upp bilen 2 gånger, då han satt sig igen i de gamla spåren…

Ja, är det nåt som har gått smidigt hittills 🙂